Nieuws

Uw staminee staat niet stil. Nieuwe optredens, nieuwe tappers, oude herinneringen, .... hier leest u het.

Feest! Muziek! Laat dat najaar maar komen!

We beginnen natuurlijk met ons 7-jarig jubileum, waarvoor we een uitgebreid feestprogramma samenstelden.

Op vrijdag 16 september is het dag van de tapper & de klant met een vette neon-party. Zaterdag 17 september kan u al even bekomen met onze Lazy saturday afternoon. 's Avonds nemen de fijne muzikanten van You Raskal You het heft in handen om onze puike soul & funk-party op gang te trekken. Dieter Dresselaers & Bert Blommen zetten nadien met hun vette platenselectie de boel op zijn kop. 's Zondags sluiten we ons feestweekend af met het straffe Blackie & The Oohoos een concert dat we nu al willen inkaderen :)

En dan zijn we vertrokken voor een heerlijk najaar met ondermeer het onovertroffen Assunta & The Light Orchestra dat bij vorige passages steeds een straffe indruk maakte. Zij geven de fakkel door aan de Luikse vrienden van Dan San die met hun indiefolk ongetwijfeld uw muzikale ziel weten te raken. Om dan eind november uit te kijken naar de passage van Nordmann, de vette Gentse band die de paden tussen jazz & rock verkent op geheel eigenzinnige wijze.

Zo, we verwelkomen u graag op één van bovenstaande activiteiten, maar zien u net zo graag op eender welk willekeurig moment aan de toog verschijnen.