Nieuws

Uw staminee staat niet stil. Nieuwe optredens, nieuwe tappers, oude herinneringen, .... hier leest u het.

Muziek en meer!

Zo, met het in sfeervolle americana gedrenkte Mad About Mountains (dinsdag 12 april, 10 euro), het verschikkelijk dansbare soulcombo Société Anonyme (zondag 24 april, gratis), het intieme, meerstemmige Reindeer (zondag 8 mei, gratis), de indrukwekkende, unieke droomfolk van Blackie & The Oohoos (zondag 22 mei, gratis) en de toegankelijke, eigenzinnige pop van Jesse Ashfield (zondag 5 juni, gratis) voegden we weer wat erg fijne namen toe aan onze muzikale programmatie. U bent op al deze concerten van harte welkom.

Intussen genieten onze trommelvliezen nog na van de retestrakke passage van Falling Man, genoten we van de immer sympathieke passage van Martine De Kok en koesteren we de straffe set van Hydrogen Sea.

Vervolgens maken we al plannen voor de zomer en proberen we jullie daar ook weer een frisse en dankbare concertreeks aan te bieden, op ons terras, zo de weergoden ons gunstig gezind zijn.

We tellen af naar de passage van het fabuleuze Flying Horseman (23 februari, uitverkocht) en nodigen u graag uit om mee de bus op te stappen en de dvd-opname van Steven Goegebeur in de Arenberg (9 maart, nog enkele plaatsen) bij te wonen.

Of om gewoon aan de toog eens goeiedag te komen zeggen!