Nieuws

Uw staminee staat niet stil. Nieuwe optredens, nieuwe tappers, oude herinneringen, .... hier leest u het.

Op naar 2016!

Enfin, excuus voor de laattijdige update, want inmiddels hebben we natuurlijk weer heel wat achter de rug en evenveel voor de boeg. Ik haal nog graag even de erg fijne optredens van Mister & Mississipi, Rudy Trouvé, New Rising Sun, de correcties, pIE p.KLEIN, King Dalton, Jan De Smet, Kill Your Trout, The Guru Guru, Arquettes & Reindeer voor de geest en blik meteen ook vooruit naar het indrukwekkende Hydrogen Sea op 10 januari en de altijd aimabele Martine de Kok op 24 januari om nog maar te zwijgen van onze straffe februarimaand met Falling Man op 07/02, het ronduit unieke & indrukwekkende Flying Horseman op dinsdag 23 januari en de verrassende Valerie Solanas om de maand mee af te sluiten op 28/02.

Maar eerst!

Eerst serveren we u nog een straf feestje om 2015 uit te zwaaien. Op 31 december doen we om 23.59u de deuren open en spelen we genadeloos de broek van uw lijf. Dansbenen klaar en feesten maar!

Tot aan den toog op één van bovenvermelde concerten, feestjes,.... of zomaar op een tomeloos weemoedige Blue Monday of andere weekdag... en alvast onze beste wensen voor het nieuwe jaar!